Cautare

512 de rezultate pentru "e mail" (3.59 secunde)
Cei care se raliaza acestui apel sunt invitati sa-si confirme sustinerea la adresa de mail: [email protected]'
Persoana de contact: Nicoleta Manaloiu, Comisia pentru egalitatea de sanse, Tel: 021.401.27.35 sau e-mail: [email protected].
Sacait de intrebarile moderatorului care se inspira din mail-urile telespectatorilor venite pe adresa emisiunii, Basescu a adoptat o atitudine ofensiva. ... gradina din Carpati, asta e, aici au crescut valorile Romaniei.
Deodata, isi aduce aminte ca nu si-a verificat e-mail-ul si se opreste la un internet cafe. Primeste un mesaj prin care este anuntat ca a castigat la Loteria Vizelor.
Principalele modificari - In procese mai putin complicate judecatorul e obligat sa stabileasca termene foarte scurte, de o zi - Pentru tergiversarea proceselor foarte multi inculpati schimbau avocatul si cereau termen pentru ca noul avocat sa ia cunostinta de termen.
Daca dansul prin corespondenta a castigat alegerile, e normal sa poata sa faca la scara nationala. ... Le trimitem prin e-mail cate 100 de euro la oameni si din patru in patru ani stim ca nu trebuie sa ne facem probleme.
Pentru fiecare trebuia trecut in formular numele, prenumele, functia, telefonul, e-mailul si nivelul de abordare politica. ... Automat, erau luati in baza de date cu nume, prenume, functie, telefon, e-mail.
Pentru fiecare trebuia trecut in formular numele, prenumele, functia, telefonul, e-mailul si nivelul de abordare politica. ... Automat, erau luati in baza de date cu nume, prenume, functie, telefon, e-mail.
Potrivit NewsIn, Severin ar fi promovat un amendament, iar apoi i-a anuntat printr-un e-mail pe falsii lobbyisti, afirmand ca amendamentul de care sunt interesati a fost depus la timp.
Daca ne puteti spune azi care e decizia PE, eu iau si cealalta decizie. ... E o problema de integritate si problemele de integritate le rezolvam.
Am primit prin e-mail un text pe care il puteti citi in continuare. ... Ce e de facut, in opinia lui Traian Basescu?
Conform "Adevarul", membrii PDL primesc prin e-mail "recomandari" din partea Robertei Anastase legate de temele si mesajele pe care ar trebui sa le transmita prin mass-media.
Iar fraudele de la DNA sau Parchet i-au colectat nimeniului plangerea, desi a trimis-o pe mail.
Am primit prin e-mail o stire pe care o reproducem in continuare: ... "PD-L e un partid care in 2005 intr-o singura zi a devenit dintr-unul social democrat modern si european, un partid conservator popular, democrat crestin, agrarian cu exact aceiasi oameni.
Cum (se) rade de Harvard tata lu’ Eba Ca Ioana Petrescu e un dezastru comunicational si de imagine am zis (pe post si sefului ei) si scris (inclusiv aici) inca de cand au scos-o la tv si cadea lumea pe spate ca ni s-au intors valorile de peste Ocean.
Astfel, pentru aceia care s-au decis sa-si petreaca minivacanta la munte, vestea buna este ca mai pot fi facute rezervari si la: [email protected]. La aceasta adresa de mail puteti face rezervari pentru a va petrece Pastele la Vatra Dornei.
In aceste conditii, ieri a fost lansat serviciul on-line eTRANZACT, care este un serviciu pentru plata cu card bancar, prin Internet, a facturilor proforma trimise pe e-mail clientilor.
Potrivit specialistilor care activeaza in industria anti-virus, in ultima perioada virusii care se raspandesc prin e-mail sunt din ce in ce mai rari.
Produsele importate din Italia de un agent economic oradean nu aveau mentionata adresa importatorului, existand doar denumirea, numerele de telefon si adresa de e-mail.
De asemenea, dispozitivul ofera utilizatorului posibilitatea de a verifica oricand contul de e-mail si de a naviga pe internet. Noua versiune, programata sa fie prezentata in cadrul unei conferinte de presa in Stockholmva, include un software si elemente de hardware mai performante.
google-analytics.com